h_lwww.tatamicentrum.hu
b1b2b3b4b5b6
h_r
Hírös Brazil Ju Jitsu - Kecskemét
Klubunk a Magyar Ju Jitsu Szövetség tagja
Stílusunk a Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu
Szervezzük a Global Grappling versenyeket
Jelenleg 23 látogató
böngészi oldalunkat.

2009 évi Küldöttgyűlés beszámoló
2009-12-13 23:00:00
Különleges helyszínen az Angolkisasszonyok feszülettel díszített ebédlőjében tartottuk az idei Küldöttgyűlésünket, ahol több fontos kérdésben is döntöttünk. Az elnökség két fővel bővült, két új dojo-ja lesz a szövetségnek, jövőre jubileumi rendezvényeik lesznek és elindítjuk a lépéseinket a közhasznúság felé.

A korábban megállapított 48 fő szavazóképes küldöttből 42 jelen volt, így minden tekintetben szavazóképes volt a küldöttgyűlés. A gyűlés elfogadta Ónodi István gazdasági vezető és Berkes László elnök éves beszámolóját. Ónodi István jelezte, hogy az idei évet még végig vezeti, de jövőre már nem kíván a szövetség gazdasági vezetője lenni, azaz lemond a posztjáról.

Részben a lemondás okán, részben más okok miatt az elnökség átalakult. A küldöttgyűlés jóváhagyásával Ónodi István utódja a jövőben a gazdasági vezető tisztségben Papp Éva lett. Seres Károly utóda az elnökhelyettesi poszton Páll Tibor lett. Szabó József utóda a Számvizsgáló Bizottság elnöki pozícióján Csicsmann Gábor lett. Ők hárman az elnökség új tagjai. Ónodi István és Seres Károly az elnökség tagjai maradtak, mint elnöki tanácsadó és Szövetségi Kapitány. Mivel Papp Éva és Csicsmann Gábor is az Etikai Bizottság tagjai voltak, így a küldöttgyűlés dr. Takács István bizottsági elnök javaslatára megválasztotta az Etikai Bizottság tagjainak Suhajda Évát és Lóki Sándort.

Az idei és a tavalyi közgyűlési határozatok következményeképpen az elnök javaslatára hat főről tizenegy főre emelkedett az elnökség létszáma, ami garantálja minden esetben a határozatképességet, illetve többen tudják segíteni tapasztalatukkal az elnökséget. Berkes László elnök hangsúlyozta, hogy nem kívánja a jövőben tovább bővíteni az elnökséget. Az elnökség és a bizottságok jelenlegi összetétele a következő:

Dankollégium elnöke . . . . . . . : Kelemen István
Elnök . . . . . . . . . . . . . . . . . . .: Berkes László
Elnökhelyettes . . . . . . . . . . . . : Füvesi Sándor
Elnökhelyettes . . . . . . . . . . . . : Páll Tibor
Technikai Igazgató . . . . . . . . . : Kovács Attila
Gazdasági vezető . . . . . . . . . . : Papp Éva
Titkár . . . . . . . . . . . . . . . . . . .: Matykó József
Szövetségi kapitány . . . . . . . . : Seres Károly
Elnöki tanácsadó . . . . . . . . . . : Ónodi István
Számvizsgáló Bizottság elnöke: Csicsmann Gábor
Etikai Bizottság elnöke . . . . . .: dr. Takács István

A Számvizsgáló Bizottság tagjai: Kovács Gábor és Mócza Lajos

Az Etikai Bizottság tagjai . . . . : Suhajda Éva és Lóki Sándor

A felsorolásból látszik, hogy a Tatami Centrum továbbra is három fővel van képviselve az elnökségben és a bizottságokban: Berkes László elnök, Papp Éva gazdasági vezető, Mócza Lajos Számvizsgáló Bizottsági tag. Mindez a klub súlyát mutatja, megtiszteltetés a számunkra, hogy a küldöttgyűlés egyhangúlag támogatta Papp Évát a felelősségteljes posztra megválasztásában, eddigi munkájában és személyében garanciát láttak a beosztás sikeres ellátására.

A küldöttgyűlés döntött az Alapszabály módosításokról: megváltoztatta a szövetség címét az elnök címére és új aláírónak Páll Tibort választotta. Továbbra is igaz, hogy az elnök és az elnökhelyettes önállóan egyedül is jegyzi a szövetséget. A küldöttgyűlés felhatalmazta az elnökséget, hogy megkezdje a lépéseket a közhasznúvá válás felé, a folyamat végigvitele után egy újabb küldöttgyűlés dönt majd a közhasznúságról.

Az elnökség bemutatta a Küldöttgyűlésnek a szövetség Szervezeti és Működési Szabályzatát a jelenlegi állapotában. Az SZMSZ részei és a mostani készültségi foka:

A. SZERVEZETI SZABÁLYZAT (félig kész)
B. FOKOZATI ÉS VIZSGASZABÁLYZAT (kész)
C. GAZDÁLKODÁSI SZABÁLYZAT (nincs)
D. NYILVÁNTARTÁSI SZABÁLYZAT (nincs)
E. VERSENYRENDEZÉSI ÉS BÍRÓI SZABÁLYZAT (kész)
F. ETIKAI KÓDEX ÉS FEGYELMI SZABÁLYZAT (kész)
G. OKTATÁSI ÉS KÉPZÉSI SZABÁLYZAT (nincs)

A küldöttgyűlés meghallgatta Berkes László és Seres Károly tájékoztatóját a 2010-es jubileumi évben rendezendő programokról és felhatalmazta az elnökséget, hogy ha szükséges, a kiadásokat pótolja a szövetség tartalékai terhére. Jövőre ünnepeljük a magyarországi önálló ju jitsu oktatás megindulásának 30., a Magyar Ju Jitsu Szövetség megalakulásának pedig 25. évfordulóját.

Utolsó napirendi pontként a küldöttgyűlés döntött két új dojo hivatalossá tételéről, illetve csatlakozásáról: a Tápiószelei dojo (oktatója sensei Papp Éva, képviselője Bakó Kálmán) ezentúl hivatalos dojo-ja a szövetségnek és felkerül a honlapra, csakúgy mint a Monorierdői dojo, melynek oktatója és képviselője Füzesi Péterné. A Monorierdői dojo korábban is létezett, egyik másik szövetség tagja volt, de kérte a küldöttgyűléstől a csatlakozási lehetőséget és megkapta. Shihan Kovács Attila Technikai Igazgató vázolta a csatlakozási feltételeket, melyet a dojo képviselője elfogadott.

A küldöttgyűlés negyed tíztől fél tizenkettőig tartott, ezt követően az ebéddel az instruktori hétvége is véget ért, mindenki hazautazott.

 
Kapcsolódó anyagok:
Tisztségválasztó Közgyűlés 2008
Tisztségválasztó Közgyűlés 2004
Instruktori tábor az Angolkisasszonyoknál 2009-12-12

Hozzászólások (0)    - A hozzászóláshoz be kell lépned.


2009 év összes híre itt található...
Azonosító:
Jelszó:
Regisztrálok
2024 Július
HKSzCs PSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

     

Látogatók száma:
1029697610296976102969761029697610296976102969761029697610296976


Harcművészek az Egészséges Gyerekekért

Levélküldés