h_lwww.tatamicentrum.hu
b1b2b3b4b5b6
h_r
Hírös Brazil Ju Jitsu - Kecskemét
Klubunk a Magyar Ju Jitsu Szövetség tagja
Stílusunk a Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu
Szervezzük a Global Grappling versenyeket
Jelenleg 36 látogató
böngészi oldalunkat.

Fekete Sanyi az USA-ban 2. rész - Los Angeles
2013-10-31 00:00:00
Az első részben Sanyi a New York-ban tartózkodásukat mesélte el. Ott fejezte be, hogy Ákossal együtt felszálltak a Los Angeles-be tartó járatra. Átrepültek a Nyugati partra, hogy egy héttel később részt vegyenek a Long Beach-en, a Walter Piramisban zajló Master and Seniors World Jiu-Jitsu Championship Világbajnokságon, ahol két bronzérmet szereztek!
Romulo Barral edzőterme


Néhány óra várakozás után ismét utaztunk. Az 5 órás út igen hosszúnak tűnt főleg, hogy nagy kiszolgálás nem volt a belföldi járaton. Hegyek, sivatagok és lakatlan tájak felett repültünk nagyrészt. A reptéren itt már nem molesztáltak minket. 3 óra időeltolódás, napsütés és meleg várt minket, illetve hamarosan megérkezett Király Nagy Laci is értünk egy óriási fekete Cadillac DeVille veterán autóval. A hangja olyan volt mint nálunk egy traktoré, igazi Elvis Presley hangulat volt. Nem csak mi pislogtunk mikor beszálltunk az autóba, de még a turisták is jöttek fényképezni. Mi csak vagányan kikönyököltünk és integettünk nekik.

30 mérföld autózás következett a lakhelyünkig, ahol Lacitól kaptunk kölcsön egy volt rendőrautót. Az elkövetkezendő időben ez a járgány biztosította közlekedésünket. A házat amiben laktunk, barátunk Bata Zoli bocsájtotta rendelkezésünkre. Narancsik Tomi és felesége Juci is segítségünkre voltak a kinti életben. Éhesek és fáradtak voltunk, irány a bolt nagy adag tojásrántottát készített Ákos, mert hát üres hassal mit kezdjünk. Pihenni még nem akartunk úgy, hogy előtte ne vizitálnánk le az edzés lehetőségünket ami kb. 4-5 mérföldre volt.

Romulo Barral iskoláját választottuk ki még otthon, aki manapság a legjobb GB versenyző a világon. Max mesterünk beszélt vele, hogy érkezünk majd és itt szeretnénk készülni az elkövetkezendő két versenyünkre. Romulo nagyon barátságosan fogadott minket, tudott rólunk és tagdíjat sem kért az edzésekért. Ezen a napon még nem edzettünk, de másnap már beálltunk a sorba mi is. Szerdán és csütörtökön edzettünk, sokan járnak ebbe a klubba és feltűnően ügyesek is. Napközben ismerkedtünk a környékkel és éttermekkel. Pénteken rápihentünk a versenyre és ellátogattunk Venice Beachre.

Ákosnak itt is volt egy régi barátja Fazekas Zoli, aki a Zoleerolly vállalkozást működteti. Találkoztunk örültünk egymásnak, Zoli pedig beach járgányokat adott nekünk, hogy furikázzunk le föl a parton. Elindult a rodeózás részünkről a kis akkumulátoros triciklikkel. Igazi happy time hangulatban voltunk. Kicsit az óceánban is megmártóztunk és nézelődtünk sokat. Volt itt mindenféle bazáros és mutatványos, igazi tarka világ.

Elérkezett szombat a verseny napja. Délelőtt 10 óra körül jó hangulatban indultunk a helyszínre. Itt is sok ismerőssel találkoztunk az elmúlt versenyekről. Sanyi beszámolóját a mérkőzésekről elolvashatod itt. Az éremátadásnál gratuláltunk egymásnak mindnyájan, ment a felhőtlen ismerkedés, majd Ákossal hazaindultunk, mentek az üzenetek is otthonra. Néztük vissza a mérkőzéseket, és kitárgyaltuk amit lehetett. Sokára bírtunk lenyugodni a napi izgalmak után. Reggel újból elmentünk a bajnokságra és néztük a magasabb szintű versenyzőket. Óriási élmény volt látni őket,az utolsó mérkőzést is megvártuk, van hova fejlődnünk még szerencsére.

 
Kapcsolódó anyagok:
Fekete Sanyi az USA-ban 1. rész - New York
Fekete Sanyi az USA-ban 3. rész - NoGi Világbajnokság
Fekete Sanyi a Pan America-n is első lett! 2013-03-31
Edzőtábor az USA-ban (2010) 4. hét
Edzőtábor az USA-ban (2010) 3. hét

Hozzászólások (0)    - A hozzászóláshoz be kell lépned.


2013 év összes híre itt található...
Azonosító:
Jelszó:
Regisztrálok
2020 Június
HKSzCs PSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

     

Látogatók száma:
5098546509854650985465098546509854650985465098546


Harcművészek az Egészséges Gyerekekért

Levélküldés