h_lwww.tatamicentrum.hu
b1b2b3b4b5b6
h_r
Hírös Brazil Ju Jitsu - Kecskemét
Klubunk a Magyar Ju Jitsu Szövetség tagja
Stílusunk a Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu
Szervezzük a Global Grappling versenyeket
Jelenleg 54 látogató
böngészi oldalunkat.

II. Szeged Grappling Bajnokság - beszámoló
2013-11-23 23:00:00
Klubunk tíznél több versenyzővel és tíznél több segítővel képviseltette magát a II. Szeged Grappling Bajnokságon. A verseny része volt az év egyik legnagyobb rendezvényének, a Szegedi Küzdősport Klub által szervezett Amatőr Küzdősport Gálának, melynek keretében még Muay Thai és MMA versenyeket is rendeztek.
Fejes István győz a Gi Grappling Gyermek2 Fiú 30 kg-os kategóriában

A versenyen 32 klub 188 versenyzője nevezett, mi 12 versenyzővel indultunk. Ez volt az eddigi legnagyobb grappling verseny, a várakozásokat is felülmúlta a hatalmas érdeklődés. A három verseny erősítette egymást, mindegyiknek előnyére vált az együttműködés.

A Gála megnyitóján klubunk vezetője, Berkes László plakettet kapott az ország grappling klubjaitól és edzőitől a következő felirattal: Berkes László a legnagyobb grapplinges Köszönjük a kitartó és eredményes munkát! Az ország edzői és versenyzői. Az edzők nevében Kiss László, a Grizzly Grappling Team vezetője adta át a plakettet.

A versenyen bíró volt Fekete Sándor, dr. Boromisza Péter, Szűcs Kristóf, Lakatos Sándor, Berkes László. Segített a szervezésben Gulyás Luca, Varsányi Enikő, Barta Zsolt, Bognár Márk, Dencs János, Fekete Róbert, Forró Tamás, Gálik Máté, Makó Tamás, Marozsi Imre, Nyakas Zéta, Paróczai Dávid, Pataki Botond, Szűcs András, Vörösmarthi Tibor. Köszönjük az egész napos áldozatos munkát!

Ismét versenyeztek a Fejes gyerekek és ismét érmeket szereztek a klubnak. Fejes Richárd Gi-ben bronzérmes lett, NoGi pedig 4. helyezett. Fejes Lóránt mind Gi-ben, mind NoGi-ben ezüstérmet szerzett, Fejes István pedig mindkét kategóriát megnyerte! Duplázók voltak mások is a gyermekek között, de Pisti volt a legnagyobb kategóriákban, így ő kapta az International Jiu Jitsu Alliance által felajánlott Legeredményesebb Gyermek versenyző különdíjat is! Gratulálunk!

Szőke-Tóth Norisz az előző fordulóhoz hasonlóan ismét Gi-ben indult. Akkor nagy meglepetésre megnyerte a kategóriáját. Most is hatan voltak és megismétlődött az előző döntő, de most Norisz kikapott, így ezüstérmes lett! Gratulálunk!

Makó Tamás az Ifjúsági1 korosztályban között Gi-ben versenyzett és ezüstérmes lett. Szűcs András az Ifjúsági2 korosztályban a súlycsoportját mind a Gi, mind a NoGi versenyszámban megnyerte. Folytatódott Andris győzelmi sorozata, korosztályában még nem győzték le. Gratulálunk mindkét versenyzőnknek!

Marozsi Imre és Vörösmarthi Tibor Gi 75 kg-ban, Roth Gabriel Gi 95 kg-ban, Bognár Márk NoGi 75 kg-ban és NoGi Open-ben versenyzett. Mindannyiukat megállították az előre haladás során és bár jelenlegi tudásuk legjavát nyújtva tisztességesen helytálltak, az erős mezőnyben jobb ellenfelekkel kerültek össze és nem jutottak dobogóra. Gratulálunk nekik is és büszkék vagyunk rájuk!

Lakatos Sándor a legnagyobb súlycsoportban, a 23 fős NoGi 75 kg-ban indult. Sanyika folyamatos fejlődésének újabb tanúbizonyságát adta és sorra sikerrel vette a fordulókat és aranyérmes lett! Elindult a NoGi Open-ben is, itt Szekeres Ákos állította meg, aki viszont a döntőbe jutott, így Sanyika vigaszágra került, esélyt kapott a bronzéremre és az esélyt valóra is váltotta! Gratulálunk!

Szűcs Kristóf a NoGi 95 kg-ban indult először, nem talált legyőzőre, így aranyérmes lett. Elindult a NoGi Open-ben is és döntőbe jutott ismét. Megismétlődött a tavalyi döntő, ellenfele Szekeres Ákos volt. Most azonban Kristóf le tudta győzni Ákos és ismét aranyérmes lett. Eddig háromszor rendeztünk Open-t, Kristóf mindháromszor döntőbe jutott, de most győzött először. Most megkapta az International Jiu Jitsu Alliance által felajánlott Legeredményesebb Férfi versenyző különdíjat is! Gratulálunk!

Kristóf újabb különleges teljesítményével egy hihetetlen hónapon van túl: négy héttel ezelőtt Varsó duplázott (nyerte meg súlyát és az Open-t is) először és ezzel bejutott a jövő áprilisi Abu Dhabi döntőbe, repülőjegyet kapott és a szervezők állják a teljes ellátását. Egy héttel ezelőtt a IX. BJJ Hungarian Open-en duplázott másodszor és Gi-t, valamint Lisszaboni repülőjegyet nyert a jövő januári BJJ EB-re. A mostani eredményével 200 Euro-val lett gazdagabb.

Köszönjük a versenyzőknek a kiváló eredményt, a segítőknek az áldozatos munkát! Mindannyian részesei vagyunk egy olyan ügynek, mely összehozza a stílusokat, klubokat, versenyzőket, hozzájárul az egészségesebb ifjúság fejlődéséhez. Érezhető a Global Grappling folyamatos fejlődése, bővülése, a mérkőzések színvonalának emelkedése. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a lehetőségeihez képest minél jobban kifejlődhessen!

Legközelebb 2014 január 18-án találkozunk a II. Budapest Grappling Bajnokságon az UTE judo termében a Megyeri úton. Mindenkit szeretettel várunk!


Lakatos Sándor győz a NoGi Grappling Felnőtt 75 kg-os kategóriában
Szűcs Kristóf győz a NoGi Grappling Open kategóriában
A Tatami Centrum versenyzőinek és segítőinek egy része
 
Kapcsolódó anyagok:
IV. Rohács Norbert Emlékverseny 2013-09-21
II. Global Kupa 2013-06-01
I. Budapest Grappling Bajnokság 2013-03-23
I. Veszprém Grappling Bajnokság 2013-01-19
I. Szeged Grappling Bajnokság 2012-11-24

Hozzászólások (0)    - A hozzászóláshoz be kell lépned.


2013 év összes híre itt található...
Azonosító:
Jelszó:
Regisztrálok
2024 Július
HKSzCs PSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

     

Látogatók száma:
1030546110305461103054611030546110305461103054611030546110305461


Harcművészek az Egészséges Gyerekekért

Levélküldés