h_lwww.tatamicentrum.hu
b1b2b3b4b5b6
h_r
Hírös Brazil Ju Jitsu - Kecskemét
Klubunk a Magyar Ju Jitsu Szövetség tagja
Stílusunk a Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu
Szervezzük a Global Grappling versenyeket
Jelenleg 52 látogató
böngészi oldalunkat.

Győr 2015 Grappling Bajnokság - beszámoló
2015-11-07 23:00:00
A Bajnokságot 2015 november 7-én rendeztük meg Győrújbaráton a II. Rákóczi Ferenc iskola és ÁMK csarnokában. A Tatami Centrum a legeredményesebb klub lett, nyolc versenyzővel neveztünk, akik tizenhárom első, öt második, négy harmadik és egy-egy negyedik és ötödik helyet, valamint két különdíjat szereztek. Gratulálunk!
Dobos András négy érmet és egy különdíjat szerzett

Szőke Tóth Norisz Gi Gyermek2 44 kg-ban negyedik, NoGi Gyermek2 44 kg-ban pedig ötödik lett!
Dobos András duplázott, megnyerte az Ifjúsági1 50 kg-is kategóriát Gi-ben és NoGi-ben is! Ezen kívül elindult az eggyel magasabb súlycsoportban is, ahol Gi-ben második, NoGi-ben harmadik helyet szerzett!
Ipacs Kornél duplázott, megnyerte az Ifjúsági1 70 kg-is kategóriát Gi-ben és NoGi-ben is! Ezen kívül elindul az Ifjúsági 2 korosztályban is, ahol Gi-ben harmadik, NoGi-ben második helyet szerzett!
Czabán Zsombor Gi Ifjúsági 2 55 kg-ban is és NoGi Ifjúsági 2 65 kg-ban is harmadik helyezett lett!
Sárkány Balázs duplázott, megnyerte az Ifjúsági2 55 kg-os kategóriát Gi-ben és a Junior 55 kg-os kategóriát NoGi-ben!
Gálik Máté elindult a Junior 70 és 75 kg-os kategóriában is Gi-ben is és NoGi-ben is. Ebből a NoGi 70 kg-ban második lett, a másik hármat megnyerte!
Lakatos Sándor elindult a Haladó Férfi 70 kg és 75 kg-os kategóriában is, Gi-ben is és NoGi-ben is. 75 kg-ban indult Szűcs András is, csak ellene kapott ki, így a két 70 kg-os kategóriát megnyerte, a két 75 kg-os kategóriában pedig második lett!
Szűcs András duplázott, a Haladó Férfi 75 kg-os kategóriát Gi-ben és NoGi-ben is megnyerte! Gratulálunk!

Ezzel az eredménnyel a Tatami Centrum versenyzői a legtöbb (67) pontot szerezve a legeredményesebbek lettek és megnyertek két különdíjat is: a Legeredményesebb Gyermek Versenyző Dobos András, a Legeredményesebb Férfi Versenyző Gálik Máté lett! Gratulálunk versenyzőinknek és köszönjük, hogy ilyen magas színvonalon képviselték a klubunkat!

A G4 Liga mostani évadára megalakult a nyolcadik, a Nyugat Dunántúli régió. A nyolc régióban nyolc fordulót rendezünk, továbbra is minden régióban egyet. Az új verseny időpontja őszre került, ezentúl ősszel három versenyünk lesz. Az évadban három Gi, három NoGi, egy Kesztyűs és egy Combat Open-t rendezünk. A Nyugat Dunántúli régió versenye volt a Győr 2015 Grappling Bajnokság, november 7-én Győrújbaráton rendeztük meg, és idén itt volt a Kesztyűs Open.

A verseny házigazdája Panák Ákos és a Ronin HSE győri klubja, a Győri Borzok voltak. Igazán megfelelő csarnokot sikerült találniuk, kiválóan alkalmas volt a verseny megrendezésére. Fogadták és irányították a csapatokat, segítettek a berendezésben, helyismeretükkel hozzájárultak, hogy mindenki rendben megérkezzen. Köszönjük, kiváló házigazdák voltak!

Főbíró Kovács Gábor, versenyigazgató Berkes László, a bírók Balogh Andrea, Fekete Sándor, Merkert Zoltán, Szűcs Kristóf, dr. Boromisza Péter, Vancsik Nándor, Herle Zsolt, Greksa zoltán, Izsák Bálint, Fonyó András, Dudás Péter voltak. Pástot vitt a veszprémi, a keceli, a marcali, a kecskeméti képviselet. Köszönjük!

A versenyre 26 klub nevezett. Most először fordult elő, hogy négy szlovákiai klub indult: Bősi MMA és Kempo Klub, Ribeiro Jiu-Jitsu Slovakia, BJJ Slovakia, Fabio Santos Slovakia BJJ Academy. Köszönjük Misicsák Zoltán és Szalai Árpád szervezői munkáját! A megnyitón ismét köszöntöttük az új klubokat, ezek Carlson Gracie Győr, Fabio Santos Slovakia Bjj Academy, Gracie Jiu Jitsu Szekszárd, Győri Koko Gym MMA SE, Weapon Group SC voltak. Kívánjuk, hogy teljesüljenek elvárásaik, céljaik a Global Grappling versenyrendszerében!

A küzdelmek 11 órakor kezdődtek és fél négykor értek véget. A leterheltség (190 mérkőzés) kb. megfelelt az első szegedi verseny terheltségének, mégis sokkal gyorsabban lezajlott. A lebonyolításban, az infrastruktúrában és a segítőink kiképzésében természetesen előrébb vagyunk, mint három évvel ezelőtt, de a gyorsaság annak is a következménye, hogy a lebonyolítási rendszerünk megszokottá vált, tudják a versenyzők, hogy a nagy összefoglaló kijelzőkön és a pást második kijelzőkön láthatják, hogy kik következnek a mérkőzéseken és időben ott vannak, nem kell várni senkire, a mérkőzések folyamatosan pörögnek.

A Kesztyűs Open-ben kevesebb volt az induló versenyző, a Női kategóriát nevezés hiányában meg sem rendeztük. Mindkét férfi kategóriát a Bács-Team egy-egy versenyzője nyerte meg, a Férfi -80 kg-os kategóriát Schneider János, a Férfi 80+ kg-os kategóriát pedig Szlama Ferenc. Gratulálunk! Jó kezekben lesz tehát a 2016 január 23-i Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság, melynek a házigazdája a Bács-Team és Vancsik Nándor lesznek. Az Open kategóriát ezen a versenyen is támogatta az ABURA CONTACT és Shogun Fight Shop. Köszönjük!

Több duplázó versenyző is volt, aki a Gi és a NoGi kategóriáját megnyerte. A Global Grappling versenyek egyik nagy előnye, hogy több versenyszámban is lehet indulni, nos ők éltek a lehetőséggel és duplán nyertek!
A Gi és a NoGi kategóriájukat is megnyert versenyzők:
Takács Anna – MVSZSE KSZ – Marcali (Manó Leány 27 kg.)
Dobos András – Tatami Centrum (Ifjúsági 1 Fiú 50 kg.)
Tóth Bence – BJJ Pécs (Ifjúsági 1 Fiú 55 kg)
Ipacs Kornél – Tatami Centrum (Ifjúsági 1 Fiú 70 kg)
Sárkány Balázs – Tatami Centrum (Ifjúsági 2 Fiú 55 kg)
Gálik Máté – Tatami Centrum (Junior Fiú 75 kg)
Somogyi Bence – Gracie Barra Farkasok (Haladó Felnőtt 65 kg)
Lakatos Sándor – Tatami Centrum (Haladó Felnőtt 70 kg)
Szűcs András – Tatami Centrum (Haladó Felnőtt 75 kg)
Michal Kukumberg – BJJ Slovakia (Haladó Felnőtt 90 kg)
Péntek Zoltán – Dorogi Nehézatlétikai Club (Haladó Felnőtt 105+ kg)
Főczény Károly – Gracie Barra Farkasok (Kezdő Felnőtt 100 kg)

Nagy Róbert az International Jiu Jitsu Alliance képviselője a mai versenyre is felajánlotta a különdíjakat. A Legeredményesebb Gyermek Versenyző Dobos András (Tatami Centrum), a Legeredményesebb Női Versenyző Takács Anna (MVSZSE KSZ – Marcali) és a Legeredményesebb Férfi Versenyző Gálik Máté (Tatami Centrum) lett. A versenyen legtöbb rangsor pontot a Tatami Centrum szerezte (67 pont) második a Bács-Team (44 pont), harmadik a Gracie Barra Farkasok (28 pont) lett. Gratulálunk!

Kiváló versennyel debütált tehát Győr és a Nyugat-Dunántúli régió. Következik Szeged, ahol a Grappling Bajnokság összekapcsolódik egy nagyszabású Amatőr Küzdősport Gálával, melyet a Szegedi Küzdősport Egyesület szervez. Ezért tudunk a versenyen Cage Grappling versenyszámot is rendezni. Szeged 2015 Grappling Bajnokság a szegedi Városi Sportcsarnokban november 28-án! Mindenkit szeretettel várunk!

Sárkány Balázs két első, Czabán Zsombor két harmadik helyet szerzett
Szűcs András két első, Lakatos Sándor két első és két második helyet szerzett
Gálik máté három első, egy második és egy különdíjat nyert
 
Kapcsolódó anyagok:
Hatvan 2015 Grappling Bajnokság és Emlékverseny 2015-10-17
Indul a Global Grappling negyedik évada 2015-09-22
I. Siklós Grappling Bajnokság - beszámoló 2015-07-04
I. Kecel Grappling Bajnokság 2015-06-13
I. Pápa Grappling Bajnokság 2015-04-04

Hozzászólások (0)    - A hozzászóláshoz be kell lépned.


2015 év összes híre itt található...
Azonosító:
Jelszó:
Regisztrálok
2020 Február
HKSzCs PSzV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

     

Látogatók száma:
4928161492816149281614928161492816149281614928161


Harcművészek az Egészséges Gyerekekért

Levélküldés